Masih Tercari-Cari Hadiah Krismas Anda Kali Ini??Cuba Tengok Ni.

 

Krismas kali ini menjelma lagi untuk 2021. Pastinya kamu semua sedang mencari hadiah untuk diberikan kepada orang-orang tersayang seperti ibubapa, adik-beradik dan kawan-kawan. Jangan pening-pening, kami akan berikan anda solusi atas permasalahan anda. 

Disini kami ingin maklumkan kepada anda, Giftbox daripada Team Kurnia.co adalah kunci kepada permasalahan anda untuk idea pemberian hadiah Krismas kali ini. Mereka menyediakan perkhidmatan pemberian hadiah dalam bentuk Giftbox dan Bouquet Tudung atau Coklat. Terdapat pelbagai jenis hadiah yang tersedia dalam pakej mereka. 

Lawakan Giftbox daripada Team Kurnia.Co?? Dalam giftbox ini, kamu juga boleh customize barangan yang ingin anda letakkan didalam giftbox ini. Tengok gambar-gambar dekat atas, ada yang mintak custom letak Al -Quran, Topi, Tudung dan lain-lain lagi. 

Ni pulak design untuk Bouquet Tudung dan Coklat. Kalau kamu inginkan kelainan, bolehlah order bouquet ni. Mesti si dia akan rasa suka dengan hadiah yang diberikan.

Jadi, tunggu apa lagi. Kalau berminat untuk prepare hadiah for his/her big day boleh terus hubungi : www.wasap.my/60107802606

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *