Raikan Kemerdekaan Dengan Tawaukini – Menangi Hadiah Menarik

Meskipun berada didalam keadaan Pandemik dan PKP, Bulan Kemerdekaan harus tetap diraikan bagi menyemai semangat perjuangan didalam diri. Dalam keadaan pandemik, Sambutan Kemerdekaan pastinya tidak dapat dilakukan secara bersemuka. Namun jangan risau, kami di Tawaukini membawa semua rakyat Malaysia untuk menyertai pertandingan yang dianjurkan demi untuk meraikan semangat kemerdekaan.

Dua pertandingan yang berlangsung sekarang ini iaitu Tawaukini PUBG Merdeka Tournament dan Contest Fotografi PUBG Bersama Extrajoss. Tawaukini Media Solution (Tawaukini) bekerjasama bersama Extrajoss Malaysia bagi  mengadakan pertandingan ini yang difikirkan mampu menaikkan semangat dikalangan anak muda dan menyemai semangat kemerdekaan dikalangan mereka. Selain itu, Tawaukini juga bekerjasama dengan Sanggar Studio selaku Rakan Media dalam pertandingan yang dianjurkan. 


Pertandingan Tawaukini PUBG Merdeka Tournament telahpun memulakan aksi pada “scrim session” iaitu pada 20 dan 21 Ogos yang lepas bagi memberikan pendedahan kepada pasukan masing-masing untuk bermain dengan peraturan yang telah ditetapkan. 


Pada minggu ini pula, akan berlangsung sesi separuh akhir. Kita akan melihat 32 pasukan bertempur bagi merebut slot ke peringkat akhir yang akan berlangsung pada hari Kemerdekaan nanti iaitu pada 31 Ogos 2021. 

Selain daripada pertandingan PUBG, Tawaukini juga membawakan khas kepada anda Pertandingan Fotografi PUBG Bersama Extrajoss. Pemenang akan mendapakan hadiah wang tunai seperti yang tertera pada poster pertandingan. 


Dengan itu, apa tunggu lagi? Jom sertai pertandingan yang dianjurkan sempena dengan Bulan Kemerdekaan kali ini. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *