Tema Sukan Sk Kukusan, Tarik Perhatian

Sekarang ni bukan sahaja musim hujan, tapi juga musim untuk sekolah-sekolah mengadakan sukan di sekolah masing-masing. Artikel kali ini kita akan kongsikan tentang tema sukan sekolah yang menarik perhatian, iaitu Sukan Sekolah SK Kukusan.

Menerusi gambar-gambar yang dikongsikan di Laman Facebook Sk Kukusan, tema sukan kali ini adalah Jenama Stesen Minyak yang ada di Malaysia. Dengan kreativiti semua cikgu-cikgu dan anak murid, pelbagai hiasan menarik dibina. Antara jenama yang ditonjolkan adalah Petronas yang menjadi ikon kepada Rumah Sukan Hijau, manakala Shell pula menjadi ikon bagi Rumah Sukan Kuning. Selain itu juga, dua lagi jenama iaitu Buraq Oil dan Petron menjadi ikon kepada rumah sukan masing-masing iaitu Rumah Sukan Merah dan Biru.

Hiasan yang dibina sangatlah menarik perhatian bukan sahaja ibubapa malahan warga netizen. Jom sama-sama kita saksikan gambar-gambar berikut :

 

Demikianlah antara gambar yang dikongsikan di Laman Facebook Sk Kukusan. Untuk melihat gambar lain yang berkaitan boleh klik pada pautan disiniĀ 

Menarik bukan?Tahniah kepada pihak sekolah Sk Kukusan atas kejayaan mengadakan sukan dengan tema yang menarik. Selamat bersukan juga diucapkan kepada adik-adik di sekolah yang lain.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *